• Bulevardul Basarabia, nr. 256, Bucuresti
  • Luni - Vineri
    8:00 - 20:00
Suport 24/7

+40 720 367 621

close

Intrebari frecvente

Ai o nelamurire? Suntem aici sa iti oferim informatiile de care ai nevoie.

  • Intrebari generale
  • Mechanical Questions

Se instaleaza usor AETHER IFVent 750?

Da! Cu ceva experienta si putin ajutor datorita greutatii lui.
Nu este mai dificil de instalat decat un aparat AC simplu.
Iti vor trebui insa echipamentele necesare, asa ca fii pregatit. De celelalte ne vom ocupa noi si iti vom furniza periodic toate informatiile necesare unei functionari corecte si in parametrii de siguranta.

Cat de des schimb filtrele?

O intrebare cu mai multe raspunsuri. Depinde foarte mult de zona de amplasare a cladirii unde se instaleaza. Daca esti intr-o zona cu poluare normala, filtrele au o durata mai lunga de protectie.
Daca esti intr-o zona preponderant industriala (ex. Intr-o zona in care exista cariere de piatra sau fabrici de ciment), atunci durata de protectie este mai scurta.
Producatorul nostru ne garanteaza filtrele pentru o perioada indelungata. Noi recomandam o durata de functionare a acestora de 1000 de ore. Ulterior, bine echipat cu masca si ochelari de protectie pentru a nu intra in contact cu particulele (virusi si bacterii) colectate pe filtre, se scot, se introduc si se sigileaza in sacul pentru deseuri medicale.

De unde cumpar filtrele?

Ti le vom furniza noi!
Filtrele utilizate sunt produse customizat pentru aparatul AETHER IFVent 750. Avand in vedere instructiunile medicale, multifunctionalul de protectie virusologica si bacteriologica AETHER IFVent 750 este setat pentru un flux de aer adaptat pentru spatiu pe care urmeaza sa il filtreze. In acest caz, debitul de aer va avea un anumit flux si, implicit, filtrele vor avea o dimensiune customizata pentru ca aerul sa poata trece si sa fie de acestea.
Noi garantam pentru ele si impreuna cu partenerul producator al lor, avem in permanenta grija de sanatatea ta prin control de calitate al acestora.

What is included in your maintenance package?

How often you run your system, the system’s age, its make and model, and whether or not it was serviced regularly over the course of its life can all play a significant role in how long your system will last you.d/or air conditioner to last approximately 15 years.

Nivelul de siguranta
de care ai nevoie!

Nivelul de siguranta
de care ai nevoie!

CERE OFERTA

Ai alte intrebari?

Completeaza formularul cu intrebarea ta si noi vom reveni in cel mai scurt timp cu un raspuns.