• Bulevardul Basarabia, nr. 256, Bucuresti
  • Luni - Vineri
    8:00 - 20:00
Suport 24/7

+40 720 367 621

close

Echipamente de calitate

In contextul in care pandemia COVID-19 pune la grea incercare sistemul sanitar, AETHER IFVent-750 a fost creat pentru a imbunatati calitatea aerului intr-un mod eficient si continuu. Echipamentul este derivat dintr-o tehnologie militara care este folosita impotriva substantelor toxice de lupta si, in acelasi timp, utilizata pe scara larga in adaposturile antiatomice (ALA).

Echipamentul AETHER IFVent-750 asigura filtrare si purificarea aerului eficient si constant, iar noi avem incredere in calitatea stiintific dovedita a echipamentelor noastre.

Pentru functiile diferinte indeplinite de aparatul nostru este necesara simpla inlocuire a tipurilor de filtre, astfel AETHER devine un echipament complex adaptat pentru activitati multiple.

Asa cum noi vara purtam tricouri cu maneca scurta si iarna ne luam un pulover si haine mai groase sa ne apere de frig, aerul din jurul nostrum nu este static. Cladirile de birouri, clinicile medicale, hotelurile si restaurantele au trafic impresionant de oameni, care, prin miscarea lor ridica in aer particule ce trebuie inlaturate.

AETHER IFVent-750 este un gardian tacut care filtreaza si purifica aerul din incaperi, avand grija constant de sanatatea noastra.

Aceasta este o promisiune de valoare bazata pe calitatea filtrelor ce intra in component aparatului nostru.