• Bulevardul Basarabia, nr. 256, Bucuresti
  • Luni - Vineri
    8:00 - 20:00
Suport 24/7

+40 720 367 621

close

Despre noi

Ventilatorul 1932 S.A.

VENTILATORUL 1932 S.A. este o companie romaneasca, liderul de piata in productia instalatiilor de filtroventilatie destinate adaposturilor de protectie civila si cel mai important producator roman de ventilatoare industriale customizate.

Traditia de aproape 90 de ani a companiei este marcata de numeroase produse emblematice pentru industria de profil, nascute din pasiunea, creativitatea și responsabilitatea oamenilor nostri.

Ne-am adaptat productia vremurilor si contextului de criza epidemiologica care ne-a schimbat tuturor modul de viata axandu-ne pe cresterea calitatii aerului pe care clientii si partenerii nostri il respira.

Astfel, oferim solutii de ultima generatie, precum noul nostru produs, AETHER IFVent-750, care filtreaza aerul din spatiile interioare pentru a-l mentine sau a-l aduce in parametrii optimi in sustinerea sanatatii celor din jur.

Avand o expertiza vasta in domeniul ventilatiei, oferim solutii adaptate situatiilor cu care se confrunta clientii nostri. Suntem pregatiti pentru a face fata oricarei provocari, fiind convinsi ca nicio provocare nu este prea mare pentru noi.

Impreuna pentru un aer de calitate!

De ce sa ne alegi pe noi?

Adaptat dupa o tehnologie militara

Echipamentul multifunctional pentru protectia bacteriologica si virusologica prin filtroventilatie AETHER IFVent-750 are la baza instalatia de filtroventilatie pentru protectia virusologica, bacteriologica si radioactiva IFV2-750.


Design simplu si robust

Avem o traditie de peste 90 de ani in fabricarea de ventilatoare. Stim ce inseamna un design simplu si stim cat este de importanta robustetea aparatelor. De aceea partenerii nostri va pot confirma seriozitatea in fabricatie.

24/7 Servicii de urgenta

Estimari
Gratuite

Preturi Mici Garantat

Experti Licentiati & Asigurati

Raspuns Rapid si de Incredere

Produse

Echipamentul AETHER IFVent-750 aspira aerul viciat din interiorul unei incinte, ii imbunatateste calitatile prin filtroventilatie, prin intermediul unui sistem de filtre certificate medical. La toate acestea se adauga actiunea antibacteriologica a unui sistem de lampi germicidale, de tip UV-C. La final, aerul este refulat in acelasi spatiu.

Viziune & Misiune

Viziune

Ventilatorul este o companie europeana, condusa dupa principii de performanta si calitate, motivate de repsonsabilitatea pentru clienti, pe deplin integrata in lumea verde pe care o dorim cu totii pentru noi, partenerii nostri, oamenii de langa noi si pentru toti cei care pretuiesc calitatea vietii, sanatatea si siguranta lor,a echipei din care fac parte sau a afacerii lor.

Misiune

Misiunea noastra este sa asiguram un aer de calitate pentru o viata de calitate, procese performante de productie si afaceri de succes. Ne aducem contributia la cresterea performantei activitatii economice nationale si cream prosperitate in Romania, prin oferirea de produse si servicii de cea mai inalta calitate beneficiarilor nostri existenti si potentiali.

Ai nevoie de mentenanta sau service
pentru aparatelee achizionate de la noi?

Ai nevoie de mentenanta sau service
pentru aparatelee achizionate de la noi?

Suna-ne, iar noi te vom ajuta sa remediezi problema in cel mai scurt timp.

Suna-ne, iar noi te vom ajuta sa remediezi problema in cel mai scurt timp.